Voor Wie?

Als ondernemer wordt u dagelijks geconfronteerd met veranderingen in de samenleving. Om de (concurrentie-)positie van uw bedrijf veilig te stellen, is het belangrijk om daar gepast op te antwoorden. Of beter nog: om die veranderingen een stapje voor te zijn. En dat kan door innovatie hoog op uw bedrijfsagenda te plaatsen. Zo creëert u toegevoegde waarde voor uw onderneming en neemt u zelfs voorsprong op uw concurrenten!

Maar hoe begint u aan een innovatietraject? Wat zijn de verschillen tussen innovatiemanagement en ‘klassiek’ bedrijfsmanagement? Hoe berekent u de slaagkans van een innovatief idee? Is het nuttig om beroep te doen op externe expertise? Waar vindt u die experts en wanneer moet u hen inschakelen? Wat met de juridische bescherming van een innovatief idee of concept? Misschien kan u uw innovatiedossier zelfs laten subsidiëren.


In de Innovatieschool krijgt u een antwoord op deze en andere vragen! Deze hands-on innovatiecursus spitst zich toe op innovatiemanagement en is direct toepasbaar in uw bedrijf.

Deze cursus is interessant voor ondernemers en R&D-verantwoordelijken van bedrijven in alle sectoren.

De Innovatieschool is een initiatief van Innovatiecentrum Limburg en is inmiddels toe aan zijn 9de editie.